Calcul salarii pornind de la net

Calcul salarii pornind de la net

Mesajde Ioan Haisiuc » 03 Mar 2011, 14:05

NOU ! Am introdus funcţionalitatea de calcul al salariului brut, pornind de la un salariu net specificat.
Calculul se face concret pe datele fiecărui angajat, fiind astfel posibil să se calculeze brutul, chiar dacă persoana respectivă lucrează cu fracţiune de normă sau dacă nu a lucrat luna întreagă.
Algoritmul de calcul al salariului brut ia în calcul deducerea personală, în funcţie de numărul de persoane aflate în întreţinerea angajatului, precum şi veniturile care nu intră în brut şi se impozitează cumulat cu salariul (de exemplu tichetele de masă). În cazul acestor venituri brutul calculat va fi mai mare cu impozitul aferent acestora, valoarea lor nefiind inclusă în salariul brut.
Pentru detalii consultaţi în documentaţia programului capitolul "Interfaţa aplicaţiei → Întreţinere fişe personal → Calculul salariului pornind de la un net specificat".

Remarcă:
Pentru ca sistemul de programe să permită calculul invers, pornind de la net, trebuie ca parametrul W44 sa aibă valoarea 1. În acest caz, ecranul de preluare brut conţine o rubrică suplimentară, "Salariu net". Dacă vom completa rubrica "Ore acord" sau "Ore regie", iar apoi vom completa rubrica "Salariu net", în rubrica "Salariu acord" sau "Salariu regie" va fi afişat salariul brut corespunzător.
Ioan Haisiuc
 
Mesaje: 6
Membru din: 09 Iun 2008, 12:38

Înapoi la VEMA PersSal

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron